5 Temmuz 2014 Cumartesi

Bilge Adam ve SQL Server 2014 ile Öne Geçin Etkinliğinde Kullanılan Sunumlar / Dökümanlar

Geçtiğimiz günlerde Bilgeadam ve Microsoft ortaklığında Microsoft İstanbul Ofiste bir etkinlik gerçekleştirmiştik.

16 Haziran tarihinde yaptığımız bu etkinliğe İstanbul'un yanı sıra Kayseri ve Ankara gibi şehirlerden de katılımlar oldu. Etkinlikte Power BI, InMemory, Hybrid Cloud, Big Data (APS) gibi başlıklarda oturumlar düzenlendi.

Gelen katılımcıların gün sonuna kadar etkinlikte kalmaları bizleri çok mutlu etti ve etkinliklerin devamını getirme konusunda bir kez daha motive olduk.

Organizasyon sonrasında haberdar olup duyurunun neden kendilerine ulaşmadığı yönünde sitem eden arkadaşlarımız oldu. İlerleyen günlerde ekibimle bu gibi çalışmaları arttırmayı planlıyoruz. Veri Yönetimi ekibinin aktivitelerini(makale, seminer, webcast vs.) kaçırmamak için ve sizlerle aynı sektördeki insanlarla tanışıp fikir alışverişi yapabilmek için aşağıdaki linkleri takip edebilirsiniz.


Bu etkinlikte rol alan neşeli, enerjik, tutkulu ekip arkadaşlarıma ve etkinliği interaktif hale getirme girişimimize cevap vererek günü keyifli hale getiren tüm değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri buluşturan hem BilgeAdam hem de Microsoft tarafında emeği geçenlere de herkes adına ayrıca teşekkür ederim.

Etkinlikte karşılıklı fikir alışverişi ile oluşan interaktif ortamın tadını ve Microsoft'un internal yol haritalarını buradan paylaşamasak da bazı dökümanları sizlere ulaştırmaya karar verdik.

Etkinlikte kullandığımız sunumları şu adresten indirebilirsiniz:



Sonraki etkinliklerde buluşmak ve tanışmak dileği ile...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder