13 Ocak 2015 Salı

Bilge Adam Mezunlar Etkinliği - Veri Yönetimi Ekibi

Geçtiğimiz günlerde (9 Ocak 2015) "Veri Yönetimi Ekibi" olarak  Bilge Adam mezunları için İTÜ Teknokent'de bir etkinlik düzenledik.

Etkinlikte, iş zekasının doğuşu ve trendi hakkında Mustafa Acungil Hocam ilk oturumu, hemen ardından çok boyutlu veri modelleri ile analiz ve raporlama çözümleri hakkında Özgür Erecekler ikinci oturumu ve sonrasında ise Self-Service BI ve yeni nesil iş zekası çözümleri hakkında Abdullah Kise (ben) üçüncü oturumu düzenlemiş olduk.

Etkinliğin sonunda Yazılım Hizmet Birimi'nden Takım Lideri Nida Güven'e, kariyer gelişimi ve Bilge Adam işe alım süreçleri hakkında yol haritaları paylaşarak etkinliğe renk kattığı için teşekkür ediyoruz.

Veri Yönetimi Ekibi olarak Birim Müdürü (Mustafa Acungil), Birim Müdür Yardımcısı (Abdullah Kise), Kıdemli Danışman (Özgür Erecekler) seviyesinde katıldığımız bu etkinlik boyunca ilgilerini yüksek tutan ve ilham verdiğimizi ifade ederek doğru yolda olduğumuzu hissettiren tüm katılımcılarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz.

Bu etkinlikte de odaklandığımız, OLTP vs OLAP, Power BI, Office 365, SQL Server Data Platform, Corporate Business Intelligence, NoSQL, BigData, Modern Datawarehouse gibi başlıklarla ilgiliyseniz önümüzdeki etkinliklerde yerinizi almayı unutmayın.

Mustafa Acungil



Özgür Erecekler



Abdullah Kise

Abdullah Kise

Abdullah Kise


Nida Güven



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder