29 Eylül 2021 Çarşamba

2021-2022 Dönemiyle Birlikte Art Arda 6 Defa Data Platform Alanında En Değerli Profesyonel (MVP) Ödülü!

Dünya çapında oldukça kıymet gören MVP (Most Valuable Professional) ödülü Microsoft tarafından her yıl yeniden değerlendirme sonucunda alanında uzman, aktif ve gönüllü paylaşımlarla çevresine katma değer üreten sayılı profesyonele sunulmaktadır.

Ülkemizde de farklı branşlarda MVP ödülüne layık görülen bir birinden değerli profesyonel dostlarımız mevcutlar ve etrafına ilham vermeye, ışık saçmaya devam etmektedirler.

Bendeniz 6 yıldır üst üste "Data Platform" branşında bu ödüle layık görülmekteyim. Yerli ve yabancı kurumsal firmalara götürdüğümüz hizmetlerle gelişen saha tecrübelerimi, kitabi bilgileri ve merakımı cezbeden en güncel teknik ve teknolojik kazanımlarımı kendini geliştirmek isteyenlerle paylaşmayı üzerime bir borç biliyorum. Bu paylaşımlardan bir çok kişinin istifade ettiğini görmek, bilmek ve özellikle geri dönüşlerini dinlemek beni mutlu ediyor.




Bu seneki aktivitelerimizde hem çok daha fazla teknolojiye hem de daha fazla tip etkinliğe yer verdik; Veritabanı Sorgulama, Veritabanı Yönetimi, Kurumsal İş Zekası, Self-Service BI, Bulut Bilişim, Büyük Veri, Makine Öğrenimi gibi başlıklarda bir çok paylaşımda bulunduk. Makaleler, videolar, web seminerleri, toplantılar, sizlerden gelen onlarca soru için verdiğimiz cevaplar, 250 arkadaşımız için yetiştirme ve mentörlük programları, kurumsal ve startup firmalara özel mentörlük çalışmaları gibi daha bir çok tipten etkinlik gerçekleştirdik.

Bu aktivitelerin bir kısmına mvp profilimden erişebilirsiniz:

Abdullah KİSE (microsoft.com)

Eğer sizlerde Data Platform branşıyla ilgiliyseniz online platformlar üzerinden bağlantıda kalalım. 

Güzellikler paylaştıkça artar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder