31 Ağustos 2015 Pazartesi

Veri Yönetimi Ekibi - Büyük Veri Etkinliğinden Görüntüler

26 Ağustos 2015 Çarşamba günü İTÜ Teknokent'te gerçekleştirdiğimiz tam günlük Büyük Veri Etkinliğine Türkiye'nin çeşitli noktalarından katılım sağlayan tüm katılımcılarımıza, Hadoop oturumunda konuşmacı olarak görev alan Techbase kurucularından Veysel Taşçıoğlu'na, öz verisini esirgemeyen Bilge Adam çalışanlarına, Attuntiy Replicate ürünü hakkındaki sorulara cevap vermek amacıyla yurttışından gelerek aramıza katılan Menachem.Brouk'a ve Veri Yönetimi Ekibinin kıymetli üyelerine teşekkür ediyoruz.

Gelmek isteyip de gelemeyenler için bir not; Veri Yönetimi Ekibi çok yakında benzer etkinliklerle tekrar karşınızda olacak.

Abdullah Kise


İşte etkinlikten bir kaç sahne :




Konuşmacı olduğum "Smart World through IoT" oturumundan bazı anlar : Oturumda salon sıcaklığını Arduino Cihazı ile dinleyip, sıcaklık değişimini Event Hub, Stream Analytics teknolojilerinden de faydalanarak Power BI dashboardlarında gerçek zamanlı olarak görüntülemiştik. Etkinlik sonrasında oturumdan keyif aldığını özellikle dile getiren katılımcılarımız oldu. Sizlerin ilgisi sayesinde çok daha keyifli çalışmalarla yeni dönemde de karşınızda olacağız.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder