16 Ağustos 2020 Pazar

Bu Yıl (2020) Staj Okulu Etkinliğinde Azure Machine Learning ile Makine Öğrenimine Odaklandık

Staj Okulu ekibi her yıl gönüllü ve üstün çabaları ile staj yapmak isteyen gençlere destek olmaya devam ediyor.

Staj Okulu bünyesinde stajlarını yapan arkadaşlar hem alanında uzman profesyonellerden en güncel teknik ve teknolojileri dinleyebiliyor, hem kariyerleri yolunda sağlam adımlar atabilmeleri için değerli mentorlerden destek alabiliyor, hem de iş bulma konusunda önemli bağlantılar edinebiliyorlar. 

Staj Okulu ekibine bu imkanı gençlere sundukları ve gönüllü çabalarını eksik etmedikleri için teşekkür ediyoruz. Ayrıca her yıl gönüllü destek veren birbirinden kıymetli profesyonelleri de tebrik etmeden geçmek olmaz.

Biz de her sene olduğu gibi bu sene de bu programda oturum düzenledik. Machine Learning ve ilgili konular hakkında ön bilgi verdik ve Azure Machine Learning ile nasıl Machine Learning (Makine Öğrenimi) yapılabileceğine odaklandık. Eğittiğimiz modeli web service haline getirdik ve yayınladık.

Sizlere oturumdan kareler paylaşmak isterdim. Lakin pandemi dönemi olduğu için bu sene fiziksel olarak bir araya gelemedik. Oturumumuz 15 Ağustos 2020 09:00-11:00 arasında Teams toplantısı olarak gerçekleşti.

Eğitime katılan, katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayatlarında başarılar diliyorum.

Staj okulu sitesine şuradan ulaşabilirsiniz:

http://basvuru.stajokulu.com/

Genel olarak program hakkında fikir sahibi olmak için 2020 takvimine bir göz atabilirsiniz:

http://basvuru.stajokulu.com/program/?p=673A506ACE904C44BC946F30FD7A605C

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder