30 Nisan 2015 Perşembe

Veri Yönetimi Ekibi - Azure Machine Learning’e Giriş - Web Semineri

Microsoft Azure her geçen gün daha fazla hizmeti bünyesinde barındırıyor. İşin güzel tarafı bu hizmetler hem çok güçlü, hem faydalı, hem de oldukça pratik. İlham veren bu hizmetlerden biri de Azure Machine Learning.

Azure ML'i basitçe buluttaki Data Mining hizmeti olarak düşünebiliriz. Fakat yetenekleri standalone çözümlerden çok daha ileri düzeyde. Diğer ürünlerle entegrasyonu da giderek artıyor. Ayrıca farklı sağlayıcılara ait ürünlerle yaptığınız çalışmaları R scriptleri yardımıyla buluta kolayca taşıyabilirsiniz. Geliştirmeyi bir tarayıcı üzerinde yapmak bile tek başına önemli bir özgürlük.

Mesela sürekli akan satış verisini Azure ML'de oluşturduğunuz modelinize sorarak dolandırıcılık olup olmadığını tespit edebilirsiniz. Ürün önerilerini, fırsatları, riskleri, ilişkileri kişiye özel davranış kalıplarını analiz ederek anında sunmak sıkça yapılan çalışmalardan sadece bir kaçı.

Hatta sıkça yapılan bir çok çalışma Market Place'de kullanıma hazır olarak sunulmakta.


Veri Yönetimi ekibinde Kıdemli Danışman olarak görev alan Özgür Erecekler, bu web seminerinde Azure ML kullanabilmek için gerekli motivasyonu oluşturmayı amaçlamaktadır. Keyifli seyirler dilerim.

1 Mayıs 2015 - Cuma
11:00 - 12:00

Özgür Erecekler

Aşağıdaki link yardımıyla, seminer saatinden 10 dakika önce Live Meeting ile bağlanıp, online olarak katılım sağlayabilirsiniz.




Duyurunun Orjinali:

Bu web seminerinde; Azure üzerinde Machine Learning uygulamaları örneklerle anlatılacaktır.

1 Mayıs 2015 - Cuma
11:00 - 12:00
Özgür Erecekler

Diğer web seminerlerine ulaşmak ve oturuma dahil olma yöntemini öğrenmek için şu linke bir göz atabilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder